KORET synger igjen og det er sommer!

Velkommen til konsert på SALT

Etter et langt år med digitale korøvelser der fellesskapet bare ble holdt levende gjennom skjermen, er KORET endelig tilbake i levende live.Og mottoet ambisjon over evne står solid ved lag når KORET inntar hovedscenen på SALT mandag 21. juni.

Det blir deilig korsang, ekte publikum, mye glede og nesten helt sikkert strålende sol. KORET vil framføre sanger som passer for den lyse årstid, og vi tar turen blant annet til Nordmøre, Georgia, Estland, middelalderens England, søttenhundretallets Sverige og det revolusjonære tjuetalls-Norge.

Dørene åpner kl 18, konsertstart ca kl 19.
Billetter kr 95 her:
https://www.ticketmaster.no/event/koret-billetter/665211

NB: ALLE GJESTER MÅ HA BILLETT (også barn i alle aldre).

Det blir faste plasser, mat og drikke kan bestilles fra bordene.Vær velkommen hver i sær!

Lenke til arrangementet på Facebook her.